Rincewind Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Witam. Jakoś rok temu kupiłem RAM DDR 256MB PC2700 333MHz. Taki właśnie opis widnieje na naklejce przyklejonej na radiatorze. Postanowiłem w końcu zdjąc radiator (z wielkim trudem) i przeczytać co jest napisane na układach. Jeśli ktoś się na tym zna (a tutaj to raczej pewne) to proszę o "przetłumaczenie na polski" i może odrazu krótką recenzję czy to coś wartego uwagi czy kompletna lipa. Pozdrowionka wszystkim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rincewind Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 No tak. Zapomniałem przesłać opis z kości :) Oto on: hynix 214A HY5DU28822AT -K Początki są trudne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 a co mamy ci przetłumaczyc jak nie napisałeś co pisze na kościach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Slayne troche się spóźniełeś :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 No tak. Zapomniałem przesłać opis z kości :) Oto on: hynix 214A HY5DU28822AT -K Początki są trudne :) Hmmm... tam zamiast tego K powinna byćchyba liczba :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rincewind Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 No tak. Zapomniałem przesłać opis z kości :) Oto on: hynix 214A HY5DU28822AT -K Początki są trudne :) Hmmm... tam zamiast tego K powinna byćchyba liczba :roll: :wink:No właśnie mnie też to bardzo dziwi, ale sprawdziłem na każdem układzie. To definitywnie litera K :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parseval Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 www.hynix.co.kr/datasheet/pdf/dram/ (3)HY5DU284(8,16)22AT.PDF i wszystko jasne. pamieci to 128Mbit DDR w konfiguracji 16Mx8, uzywajace standardowego zasilania. litera K oznacza, ze pracuja z zegarem 133MHz, zarowno przy CL2.5 jak i CL2 i sa zgodne ze specyfikacja DDR266A organizacji JEDEC. to wszystko ;-) moze warto czasem pogooglowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rincewind Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 www.hynix.co.kr/datasheet/pdf/dram/ (3)HY5DU284(8,16)22AT.PDF i wszystko jasne. pamieci to 128Mbit DDR w konfiguracji 16Mx8, uzywajace standardowego zasilania. litera K oznacza, ze pracuja z zegarem 133MHz, zarowno przy CL2.5 jak i CL2 i sa zgodne ze specyfikacja DDR266A organizacji JEDEC. to wszystko ;-) moze warto czasem pogooglowac?Dzięki serdeczne. Następnym razem pogoogluję 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...