Gość mariush190 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witam!!! Kupiłem za grosze starego notebooka Toshiba S1710 w zadziwiająco idealnym stanie. Postanowilem dla testow zainstalowc windowsa XP, oryginalnie był winME (jest naklejka licencyjna). Po formacie, i instalacji powerXP (ze wzgledu na confiq) windows wykryl i zainstalowal sam wszystkie sterowniki oprucz grafiki i portable (jak sie domyslam chodzi pewnie o modem i karte sieciowa). Confiq laptopa" CEL600/64mb SDRAM PC100/6gb HDD/VGA ATI RAGE (nie wiem dokladnie jaka) Mój problem polega na totalnym braku sterowników. Jak się domyslam laptop jest z serii satellite, leczn a stronie toshiby w dziale download drivers nie ma sattelite o takim modelu. Wogule toshiba nie przyznaje sie do tego modelu. Gdzie szukac sterownikow? Jak zauwazylem na google to wiele ludzi mialo taki problem ale nie znalazlem rozwiazania. Sterownikow szukam oczywiscie dla WinXP/Win2K Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...