misiek001 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Mam takie szybkie pytanie i odrazu mozna zamykać Rozdzielam internet na 2 kompy poprzez router. Jeden komp podłączony jest przez USB a drugi będzie na lanie. I mam pytanie czy kabel do połącznia tego drugiego kompa z routerem ma byc z przeplotem czy bez????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Na wszelki wypadek weź prosty, ale 99% nowych routerów obsługuje obydwa rodzaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek001 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Router to Pentagram Cerberus ADSL Lite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 to obojętnie jaki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 W zasadzie to łączysz komputer z wbudowanym w router switchem, więc teoretycznie kabel powinien być prosty, ale skoro nawet mój stary Asmax radzi sobie z obojętnie jakim kablem to ten pentagram też da rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...