_jaro_ Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Własnie jak w temacie gdzie mogę go dostać wysyłkowo bo w łodzi nigdzie nie ma :( mają być dopiero w przyszłym tygodniu, a płyta potrzebna mi jest na zaraz :D swoją sprzedałem trafił się frajer co kupił moją za 400 zł :lol: i nie mam teraz kompa, siedzę narazie na starszych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Barwkomp, dzisiaj zamówiłem. 575zł chyba. Tylko że dopiero spodziewają się dostawy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Już zamówiłem i jestem happy :))) Na allegro są po 570 zł u zaufanego gościa, ponad 450 pozytywów mówi samo za siebie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Było sie w Łodzi zapytać w PTR. W oddziale w Siedlcach mamy jeszcze jednego EpoXa więc poszedł by do innego oddziału Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decklen Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 W krakowie jest np w sklepie PCPROJEKT są po 540 zeta www.pcprojekt.pl :) i w wielu innych ja natomiast szukam MSI k7n2-L niewiecie gdzie można go dostać?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...