jaruczek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Dzisiaj złożyłem nowego kompa (wszystkie części ze sklepów) i jest problem. Jego konfiguracja: Gigabyte GA-M55S-S3 Athlon X2 64 3600+ Brisbane Palit Geforce 7600GS 256 1GB Goodram 667 DDR2 Delta 400W Gdy włączam instalator systemu po załadowaniu jakiś plików (DLL itp.) pojawia się czarne okno i migający biały podkreślnik po czym następuje bluescreen, gdy chciałem włączyć stary system to przed pojawieniem się ładowania systemu bluescreen wywalał. Podłączyłem brata dysk i to samo. Ram przełożyłem do innego slotu i nic. Dysk jest na serial ATA1, z dyskiem na zwykły ATA to samo sie działo. Pomóżcie! tylko nie radźcie mi co kupić LOL Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez jaruczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 wszystkie wtyczki dobrze wsadzone, w biosie masz ustawiony dysk jako ide? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruczek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 wszystkie wtyczki wsadzone dobrze, o co dokladnie chodzi z tym IDE? screen z setupu ramu w biosie, dobre timingi ? http://images25.fotosik.pl/52/a9f2c84aa50acbcbmed.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) Gigabyte GA-M55S-S3 1GB Goodram 667 DDR2 Dziekujemy za te cenne info. Kto polecil Goodramy do Gigabyte?? To nie smiga na tym , lacznie z DFI. Az sie dziwie , ze do biosu dalo sie wejsc...Ponoc goodram nie robil w standardzie Jedec :| Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...