seba_999 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam wszystkich :) Jak w temacie. Sprzęt z podpisu. Planuję kupić Freezera i zabrać się za OC procka (tak ~2,5 GHz, może więcej) i karty (nie wiem jeszcze ile). I nie wiem czy inwestować w mocniejszy zasilacz czy ten co mam wystarczy? Pozdrawiam PS. Procek to Windsor EE 35 Wat czy jakoś tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Wedlug mnie wystarczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Jak mu napięcia nie spadną na +12v za bardzo to możesz zostawić. Dla bezpieczeństwa możesz dociążyć czymś+5v, żeby za bardzo w górę nie szło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Jak mu napięcia nie spadną na +12v za bardzo to możesz zostawić. Dla bezpieczeństwa możesz dociążyć czymś+5v, żeby za bardzo w górę nie szło. OK. Thx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...