Asieńka Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam, potrzebują porady co do konkretnego modelu monitora LCD. Jestem projektantem instalacji i pracuje w programie Auto CAD, potrzebuje wiec monitora przy którym dobrze bedzie mi sie pracowało w Cadzie. Zastanawiałam sie nad modelem EIZO S1911 lub S1931. Oczywiscie drugi jest dość drogi. Dziś widziałam monitor 22" FUJITSU SIEMENS L22W za ok 1000zł nie ukrywam , że zainteresował mnie ten model, ponieważ jest duzo wieksza matryca (co podniesie komfort mojej pracy) no i duzo tanszy. Chciałam poznac opinie na temat tego monitorka, lub ogólnie o monitorach tejze firmy. Niestety jako kobieta jestem laikiem w tych sprawach, a zalezy mi na sprzecie ktory troche wytrzyma :). Będe wdzięczna za wszelkie informacje. P.S. Co oznacza matryca TFT bo tak ama ten monitor Eizo ma TN i do tej pory spotakałam sie glownie z tym oznaczeniem TN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...