Skocz do zawartości
BoYan

Jaka Grafika???

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Posiadam nastepujący zestaw:

GIGABITE 7VA

ATHLON 1.7 XP

IBM 30 GB

S.Live 1024

i posiadałem Ge FORCE 4 MX 440 DDR.

Obecnie ją opyliłem bo mam ciągłe kłopoty z wyjsciem TV juz o tym kiedys pisałem Nic nie pomagało karta chodziła wszedzie tylko nie u mnie. Ale juz nie chce gadac na ten temat.:-)

Obecnie planuje zakup karty grafiki ale tu pytanie do was jakiej???

Chciałbym jakąs do 300PLN

Poleccie mi cos badz pokazcie gdzie mozna poerównac karty.

Z góry dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Posiadam nastepujący zestaw:

GIGABITE 7VA

ATHLON 1.7 XP

IBM 30 GB

S.Live 1024

i posiadałem Ge FORCE 4 MX 440 DDR.

Obecnie ją opyliłem bo mam ciągłe kłopoty z wyjsciem TV juz o tym kiedys pisałem Nic nie pomagało karta chodziła wszedzie tylko nie u mnie. Ale juz nie chce gadac na ten temat.:-)

Obecnie planuje zakup karty grafiki ale tu pytanie do was jakiej???

Chciałbym jakąs do 300PLN

Poleccie mi cos badz pokazcie gdzie mozna poerównac karty.

Z góry dzieki

zanim mu zamkna topic odpowiem :)

Jezeli zalezy Ci na wyjsciu TV bierz cos z Radeonow maja zajebiste tv out-y ogladalem juz filmy na 3 radeonach (9700 pro 9000 pro i na laptopie mobility 7500 i na kilku rivach i geforce-ach bez powrownania radeon wygrywa z gforcem bezapelacyjnie) hmm model no kolega radzil 9000 (ale najlepiej pro) tyle ze mozesz nie zmiescic sie w 300 pln.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ic na allegro. Szukaj GeForce 2 Titanium Ultra 64Mb. Ja takiego znalazlem za 250zl a z gosciem sie wytargowalem do 190zl :D Poprubój moze akurat trafisz na jakiegos spoko sprzedającego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej dj crash ile dales za swojego gf 4 bo mam zamiar kupc grafike i sie zastanawiam nad gf 4 ti 4200 ale niewiem czy z 64 mb czy z 128 mb ??? i za ile one sa i jakiej firny kupic ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...