B3T0N Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 tyle kasy juz sie nawydawalem na rozne kolumny (altusy 65 ,80,140) i w sumie nie bylem z nich zadowolony z powodu.........sasiadow - w koncu to wszystko sprzedalem w pi**u - kase wydalem na WC (nucleon , pompa, akcesoria do moda , i inne takie tam ), 18-stke mialem w srode i narzucilem staruszkowi temat audio , ze chcialbym w koncu cos nieduzego i porzadnego , moj ojciez z entuzjazmem podszedl do tego i na drugi dzien znalezlismy sie w sklepie i postanowilem wybrac takie cos , aby nie bylo duz , w miare porzdnie wygladalo i w miare mialo jako taka moc padlo na wieze TECHNICS SA-EH580 2x80W kolumienki (dla mnie wystarczy) jestem z niej bardzo zadowolony , testowalem juz tymi woofer testami , to zajebiaszczo odtwarzal je - nawet nic sie nie dzialo jak bylo na maxa i przy wlaczonych jakis tam wspomagaczoch dzwieku - dla mnie super - filmy tez sie fajnie oglada - dobrze dzwiek oddaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Nawet fajna, nie jest jak inne miniwieże choinki. Tylko jedna sprawa - rozstaw szerzej te kolumny. BTW - Mój starszy niestety okazał się wyjątkowo skąpy na moja 18stkę, cieszę się, że ty się nie zawiodłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Fajny sprzet. Albo mi sie zdaje ablo mamy takie same mele bo to biurko jest jakies znajome :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Fajny sprzet. Albo mi sie zdaje ablo mamy takie same mele bo to biurko jest jakies znajome :P zestaw meblowy nazywa sie "martin" kupiony juz dosyc dawno - dla mnie juz powoli to sie stalo dziecinne - niedlugo przeprowadzka do pokuju mojej siostry i tam nie bedzie praktycznie mebli bo juz nawet nie siadam przy buirku :lol: :lol: bo jakos do nauki mnie nie ciagnie , a ciagne dobrze w szkole (jezeli chodzi o oceny) co do rozstawienia - zrobie tak - tez doszedlem do wniosku takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ja tam miniwiez nie trawie, jakies male cos tam, a w dodatku jeszcze Technicsa, gdzie placi sie tylko za firme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 fajna fajna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ja jestem tradycjonalistą :wink: jeżeli chodzi o audio -> mam dwa wzmacniacze diory: http://tola.allegro.pl/photos/400x300/10/1099/109949/10994972_2 i cztery kolumny altusa: http://tola.allegro.pl/photos/oryginal/10/1099/109904/10990404 do tego jakiś deck, korektor ( nie używam ich zbyt często bo całość chodzi pod sb live ) jako tuner stosuję pixelview tv pak muszę dodać, że mój pokój przypomina celę więzienną ( 2x4m ) :? miałem kiedyś pare segmentów technicsa ( jakiś stary model ), który nie czytał wypalanych płytek, więc zamieniłem go na sony, a ten z koleji miał słaby deck - dziwna technologia autorewersu i same problemy. sprzedałem wszystko i kupiłem "polski produkt" musiałem sobie odpowiednio poukładać sąsiadów 8) ale teraz mogę sie rozkoszować przyjemnym masowaniem brzuszka poprzez niski bass :D nie ma to jak brutalna moc 300W ( w sinusie ) 8) nie potrzebuję "wodotrysków" więc następnym zakupem będzie, jeżeli wpadnie mi jakaś extra kaska, jakiś piecyk yamahy ( 5x80W ) i kilka kolumienek tannoy'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 mongothealien mam identyczne kolumienki dwie :) super cykaja tlyko mi membrana po sylwku poszła (15 lat chyba miała) to musze się do skleu wybrać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Ja mam prawie taka sama, ale czarna i czarne kolumienki SC-CH570 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Ile taka przyjemnosc kosztuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Ja jesli mialbym juz kaske na jakis sprzet to bym sobie poskladal jakiegos Technicsa, Sony czy cus innego z pojedynczych elementow i do tego jakies 4 dobre kolumienki o nie zaduzej mocy. Nie rajcuje mnie UMCANIE i basyy a araczej czysty dzwiek - nie za glosny... Mam jakas 10 letnia wieze Sansui ma ona siakiegos cedeka, decka, tuner, wzmacniacz i korektor. DO tego 2 kolumny 3 drozne nie za duze nie za male i mi to wystarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Ile taka przyjemnosc kosztuje ?? Luc4s mozesz zmienic AV , bo myla sie ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ja bym w sumie zostal przy moich altusach aleeeee...sasiedzi sie do mnie dobijali (ehhhh uroki mieszkania w bloku :() , ktos napisal ze to miniwieza - noooo raczej nie jest to mini wieza , bo zdaje mi sie ,ze miniwieze nie sa dzielone na poszczegolne segmenty ,tylko sa "scalone"..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 jak dla mnie to desgin zbyt kosmiczny - wole cos prostszego :) jesli chodzi o brzmienie to poszukalbym wiezyczki np firmy Onkyo albo zestawik Denonka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 fajny sprzęciol ........biurko też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Sprzęt cool Długo ci będzie służył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 mi ta wieza sluzy juz dobre 5 lat :) Zmienil sie tylko sesign kolumienek Jesli cos trzyma sie na rynku tyle lat bez zadnych zmian wewnetrznych to daje do myslenia :) Fajny sprzet i wbrew pozorom na zywo nie jest tak kosmicznie wygladajacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 beton-znam ten sprzet, ale to nie jest WIEZA! tylko o ile mi wiadomo mini wieza :/ aha, dla zainteresowanych: wszystko jest tram polaczone tasiemkami, czyli jak padni cd, to nie pdolaczymy innego, tylko jestesmy skazani na ten z zestawu :/ brak wejsc cyfrowych itp :/ ehhh a poza tym, to za ta kase wybor dobry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ile taka przyjemnosc kosztuje ?? ok 3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 a co do tego, czy to co w toppicu, to mini weiza, czy wieza, to proponuje lunkac tu http://www.technics.pl/tech_kategoria.php?...d=12&item=-1700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 co do sprzętu, ja tam mam wzmachol Unitry WS-503 2x45W, do tego cyfrowy procesor dzwięku GH-SE90 Technicsa , decka MDs 432 Unitry (szuflada!!!!)niestety dziala jak mu sie chce bo sie nonstop pauza włącza, co do kolumienek, obudowa własnej roboty, 4 drożna zwrotnica głośniki JBL (to jest power!!!!!)hmm a układ jest mniejwiecej taki 2x12cali bas do 400HZ 2x8cali niski środek od 400Hz do 1800hz, 4x6cali wysoki środek 1800Hz do 5000hz, a reszte obsługują 2 marne sykacze (piezzo)firmy Beyma. Według mnie Polskie wzmacniacze rullz szczególnie te stare, ja swój kupiłe mza 70zł , wymieniłem tranzystory na Motorole (większa szybkośc większy power). Całość wyszła mnie 570 zł, wszystko mma podłączone do AC97 i chodzi ze az milo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ja mam pionier wzmacniacz cd/kaseta/minidisc +5x glsniki Heco jak dla mnie jest spx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ale sprzet na pewno lepszy niz jakies JVC czy Sharp. Moja siora ma Philipsa i jak uslyszala ta sama plyte na moim Technicsie to zdebiala. PS Mimo to uwazam, ze troszke bas za slaby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 u mnie w szkole stoi taka mini wieza :) tylko kolory glosnikow inne ;) hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ja tam jadę na wzmacniaczu Pioneer 2x150 wat w sinusie (4 wyjscia na głosniki) do tego cd pioneer na 6 plytek, kasetka jakaś stara technicsa no i najważniejsze 2 kolumienki Mc Crypt 2x150 wat sinus i do tego tuba 300 wat gra zajebiście tyle że starsi non stop sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iają :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ja tam jadę na wzmacniaczu Pioneer 2x150 wat w sinusie (4 wyjscia na głosniki) do tego cd pioneer na 6 plytek, kasetka jakaś stara technicsa no i najważniejsze 2 kolumienki Mc Crypt 2x150 wat sinus i do tego tuba 300 wat gra zajebiście tyle że starsi non stop sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iają :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Ja tam 4 lata temu kupowałem sprzet z myślą o własnej chacie i kupiłem wieże(dosłownie :)) w której sie zakochałem Grundig Space Fidelity PA3. I nie żałowałem tej decyzji nawet przez sekunde :D Tu jest nowszy model ale wyglądaja prawie identycznie zmiany sa niewielkie w stosunku do PA3 ]http://www.grundig.pl/produkte/index.html[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 http://www.grundig.pl/produkte/hifi/pa3_6.html mnie osobiście się ta podoba ładne też są też BOSE z serii Lifesystem, ale na głośnikach to sie nieznam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 http://www.grundig.pl/produkte/hifi/pa3_6.html mnie osobiście się ta podoba ładne też są też BOSE z serii Lifesystem, ale na głośnikach to sie nieznam To własnie o to mi chodziło ale linka źle zapodałem, PA3 wygląda identycznie jedyne zaminy to zmieniarka na 3 płyty i delikatne zmiany kosmetyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Sprzecik niczego sobie ja tam sobie na 18 kupilem sobie Philipsa 2x100W 8) dzielnie sluzy mi do dzis :) a tego co widze to twoj sprzet tez niczego sobie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...