Woytass666 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Witam! Mam zamiar złożyć zestaw WC do swojego komputera :) Będzie się składał z : -3 bloczków (ew.2) CPU,NB(opcjonalnie),GPU -Chłodnicy -pompka Coolriver V2 -rezerwuar(nad tym sie zastanawiam) Pyt.1 Czy pompka da rade? :? Pyt.2 Mam zamiar zrobić rezerwuar z plexi...Ale jak to podłączyć do zestawu? Rezerwuar--->Pompka--->Cpu--->GPU--->NB(opcjonalnie)---->Chłodnica --->Pompka? Miło by było gdyby ktoś zapodał schemat. :huh: Pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slvn Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Pyt.1 Czy pompka da rade? Pompka jak najbardziej da rade! Mam coolrivera w ukladzie z 3 blokami (Prison Pro CPU, Channel V3 NB, Swiftech MCW60R GPU) plus DWIE chłodnice BlackWaterAdvanced: 3x12 oraz 2x12. Wszystko ladnie smiga, procesor Prescott 3.4 GHz puszczony na 4.0 GHz a jego temp to 37 w idle i 45 w stresie (dla GPU w idle podobnie, w stresie okolo 43-44, NB nie przekracza 35 w stresie w upal). Calosc zalana zielonym Feserem. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...