Skocz do zawartości
matex34

Problem Z Neo :|

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka. Z jakis miesiac temu załozyłem sobie Neostrade 1024 kb (wczesniej mialem lacze dzielone z sasiadem i to on mial modem i cala reszte ). Kiedy wreszcie mi ja aktywowali mialem aktualnie zainstalowanego troche zmodyfikowanego Windowsa i nie dalo sie normalnie zainstalowac tej aplikacji wiec utworzylem poprostu polaczenie i zainstalowalem sterowniki i wszytsko bylo ok. jednak po jakims tygodniu internet chodzil coraz wolniej ąz do tego momentu że gdzies od tygodnia chodził z prędkoscia ok 20 -30 kb wiec zdecydowalem sie w koncu zrobic dzis format c bo myslalem ze to cos pomoze. gdy juz zainstalowalem aplikacje neo i myslalem ze juz wszystko bedzie git okazalo sie ze jest tak samo jak wczesniej tj. wolo chodzi i sciaga (a nawet bardzo) a do tego modem sie strasznie dlugo synchronizuje. Nie wiem co mam z tym zrobic. Czy to cos u mnie czy u Tpsy. nie dzwonilem narazie tam bo chcialem sie was zapytac. Jezeli byl taki temat to sorka ale zanim bym go znalazl uplyneoby z 45 min. acha jezeli sie to przyda to moj kierunkowy to 0-22. dzieki za odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To raczej coś u nich - a co do programu to instalujesz stery do modemu a łaczysz się za pomocą autoconnecta.

od.dzieki. za odpowiedz. (myslelem ze ta strona mi sie nie otworzy...tyle to trwalo)zadzwonilem do nich i w piatek ma przyjechac monter. temat do zamkniecia. sorka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi