matex34 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Siemka. Z jakis miesiac temu załozyłem sobie Neostrade 1024 kb (wczesniej mialem lacze dzielone z sasiadem i to on mial modem i cala reszte ). Kiedy wreszcie mi ja aktywowali mialem aktualnie zainstalowanego troche zmodyfikowanego Windowsa i nie dalo sie normalnie zainstalowac tej aplikacji wiec utworzylem poprostu polaczenie i zainstalowalem sterowniki i wszytsko bylo ok. jednak po jakims tygodniu internet chodzil coraz wolniej ąz do tego momentu że gdzies od tygodnia chodził z prędkoscia ok 20 -30 kb wiec zdecydowalem sie w koncu zrobic dzis format c bo myslalem ze to cos pomoze. gdy juz zainstalowalem aplikacje neo i myslalem ze juz wszystko bedzie git okazalo sie ze jest tak samo jak wczesniej tj. wolo chodzi i sciaga (a nawet bardzo) a do tego modem sie strasznie dlugo synchronizuje. Nie wiem co mam z tym zrobic. Czy to cos u mnie czy u Tpsy. nie dzwonilem narazie tam bo chcialem sie was zapytac. Jezeli byl taki temat to sorka ale zanim bym go znalazl uplyneoby z 45 min. acha jezeli sie to przyda to moj kierunkowy to 0-22. dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 To raczej coś u nich - a co do programu to instalujesz stery do modemu a łaczysz się za pomocą autoconnecta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 To raczej coś u nich - a co do programu to instalujesz stery do modemu a łaczysz się za pomocą autoconnecta. od.dzieki. za odpowiedz. (myslelem ze ta strona mi sie nie otworzy...tyle to trwalo)zadzwonilem do nich i w piatek ma przyjechac monter. temat do zamkniecia. sorka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...