Tytan Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Mam 2 kości 256 Mb ale różnych producentów.Czy będą one chodzić w trybie Dual DDR na Nforce. Na razie umie procka podkręcić na 1920Mhz stabilnie przy nie zmienionym napięciu.Powyżej po czasie mam restarty komputera.Gdy podwyższe napięcie jest gorzej.Temp proca 47C.Chłodzenie standartowe.Czy są to objawy za wysokiej temp.Jeśli tak to czym ten pożar ugasić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Pożar można ugasić wodą ewentualnie benzyną :wink: Vulcano 7+ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rulz albo WC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Mam 2 kości 256 Mb ale różnych producentów.Czy będą one chodzić w trybie Dual DDR na Nforce. Jezeli sa o identycznych parametrach cl i inne d.uperele (kropka przeciw cenzurze :) to teoretycznie powinny smigac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 jeżeli mają te same pojemności i taką samą ilość kostek to teoretycznie powinno hulać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...