zapsu Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 siemka smilies/szczerbaty.gif 1.jest jakiś sposób aby sprawdzić czy pamięci RAM są w 100% sprawne? chodzi o to że kupiłem drugą kość RAM, w 100% sprawną, ale bez gwarancji(gość dostał jako prezent i nie ma paragonu na bo skąd, gość ma super sprzedawce więc raczej pewny towar) bo jak coś to odeślę, pisał że nie będzie robił problemów. przy okazji mógłbym sprawdzić stabilność pamięci po OC smilies/tongue.gif 2. jest sens podkręcanie tych kości z 677 na 800? moja oryginalna na tyle poszła bez podnoszenia napięcia smilies/szczerbaty.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 memorytest lub goldmemory, czyżby wyszukiwarka zdechła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Z moich doswiadczen wynika, ze w okreslaniu stabilnosci/sprawnosci pamieci lepiej spisuje sie GoldMemory niz Memtest(86+) - ten drugi przepuszcza pewne bledy, ktore na GoldMemie nie byly stabilne... mialo to tez pozniej potwierdzenie w stabilnosci podkrecania/systemu :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 GoldMemory swoją drogą, ja zawsze po jednym cyklu puszczam pod windowsem S&M oraz Mem Testa zdarzało się że Gold nic nie pokazał, a S&M w czwartym teście RAMu wywalał błęda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...