TDK Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 coz, Naczelny, Kopalny, Dzemik... "piwem i mieczem"... to juz nie wroci :( NIestety :(, pamietam jaki mialem ubaw czytajac te rzeczy, heh ;/. REST IN PEACE TP :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 NIestety , pamietam jaki mialem ubaw czytajac te rzeczy, heh ;/. REST IN PEACE TP :[true, true :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Szkoda ze upadl bo teraz na rynku nie ma zadnej sensownej gazety o grach i sprzecie, nie no o sprzecie sa np. enter ale o grach..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 No coż The_structor - raz nacisnąć przycisk ?? :lol: Ze starego TS najbardziej lubiłem gdy niejaki Piotras 'niszczył' gry które mu sięnie podobały .... a z innych staroci lubiłem felietony Randalla i Destroyera w Gamblerze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 w resecie wszystko było dla mnie COOL :) jak dowiedziałem się, że SS robią prawie same baby to odechciało mi się czytania go :P Zajebiscie... oto przyklad jak mozna fantazmagorycznie odebrac jeden tytul... bab piszacych w SS bylo max 2 (w dodatku swiene texty pisaly szowinistyczna meska swinio ;)) natomiast, reszta to sekretarki producentki itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 eh ja nawet nie wiem co to za czaspoismo , jak ktos by mogl srobic fotke bo nie kojaze jakos . bo mlody jestes i nic jeszcze nie widziales, mowa o pismie ktore kontynuowalo tradycje TEGO pisma ktorego zdjecia masz ponizej: mimo iz nowy ts nie dorastal do piet staremu (widze ze wiekszosc tu tak wlasnie uwaza - zagdzam sie z tym), to jednak byl kawalkiem rzetelnej prasy do poczytania, i nie byl zlotym gownem w blyszczacym papierku jak cdactiony i playe i clicki i inne formy srajtaśmy. z lezka w oku wspominam czasy mojej podstawowki (a bylo to laaaadnych "klilka" lat temu) kiedy biegalem do szkoly z nowym, swiezym, toksycznie smierdzacym farba drukarska numerem ts'a :wink: panowie swiat sie zmiena na gorsze - wspaniale pisma padaja ts, ss, reset itd... ehhh mialem kazdy z tych numerow ... chyba lezka zakrecila mi sie w oku ehh ; ( zawsze planowalem wyslac do TS swoja tworczosc w tym prostkacie ktory przeznaczali wlasnie na cos takiego - wypisz wymaluj wg wlasnej koncepcji , ale jakos nigdy mi sie nie udalo ... chociaz wielokrotnie padalem ze smiechu widzac co stworzyli inni ... wlasnie to mozna byloby zeskanowac i umiescic na jakiejs stronce heh .. ale trzeba kogos kto ma duzo numerow TS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...