Skocz do zawartości
pshem

upadek wielkiego TOP SECRETa :(

Rekomendowane odpowiedzi

No coż The_structor - raz nacisnąć przycisk ?? :lol:

Ze starego TS najbardziej lubiłem gdy niejaki Piotras 'niszczył' gry które mu sięnie podobały .... a z innych staroci lubiłem felietony Randalla i Destroyera w Gamblerze ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w resecie wszystko było dla mnie COOL :) jak dowiedziałem się, że SS robią prawie same baby to odechciało mi się czytania go :P

Zajebiscie... oto przyklad jak mozna fantazmagorycznie odebrac jeden tytul... bab piszacych w SS bylo max 2 (w dodatku swiene texty pisaly szowinistyczna meska swinio ;)) natomiast, reszta to sekretarki producentki itp...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh ja nawet nie wiem co to za czaspoismo  , jak ktos by mogl srobic fotke bo nie kojaze jakos .

bo mlody jestes i nic jeszcze nie widziales, mowa o pismie ktore kontynuowalo tradycje TEGO pisma ktorego zdjecia masz ponizej:

Dołączona grafika

mimo iz nowy ts nie dorastal do piet staremu (widze ze wiekszosc tu tak wlasnie uwaza - zagdzam sie z tym), to jednak byl kawalkiem rzetelnej prasy do poczytania, i nie byl zlotym gownem w blyszczacym papierku jak cdactiony i playe i clicki i inne formy srajtaśmy.

z lezka w oku wspominam czasy mojej podstawowki (a bylo to laaaadnych "klilka" lat temu) kiedy biegalem do szkoly z nowym, swiezym, toksycznie smierdzacym farba drukarska numerem ts'a :wink:

panowie swiat sie zmiena na gorsze - wspaniale pisma padaja ts, ss, reset itd...

ehhh mialem kazdy z tych numerow ... chyba lezka zakrecila mi sie w oku ehh ; (

zawsze planowalem wyslac do TS swoja tworczosc w tym prostkacie ktory przeznaczali wlasnie na cos takiego - wypisz wymaluj wg wlasnej koncepcji , ale jakos nigdy mi sie nie udalo ... chociaz wielokrotnie padalem ze smiechu widzac co stworzyli inni ...

wlasnie to mozna byloby zeskanowac i umiescic na jakiejs stronce heh .. ale trzeba kogos kto ma duzo numerow TS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi