heroX Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witam Mam pytanko, Zmieniam amd 3000+ venice z boxowym radiatorem , na AMD 3800+ OEM s939 i nie wiem który radiator wybrać Prosze o doradzenia , Radiator musi byc cichy mniejwiecej jak ten boxowy lub cichszy , chciałbym wydać gora do 100 zł aa i nie chce radiatora który jest wkrecany do płyty, tylko taki który sie daja na ta zapinke s939.. PS. Jaką paste dokupić? ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 chłodzenie - Arctic Cooling Freezer 64 PRO (55zł) pasta - ZALMAN STG1(25zł) lub tańsza PASTA ARCTIC SILVER 5(15zł) ps a starego BOX'a nie możesz użyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heroX Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 ps a starego BOX'a nie możesz użyć No właśnie nie jestem pewien bo np w sklepie mi powiedzieli ze niby te same są od 3000+ do 4000+ ale oni gwarancji mi nie dadzą czy bedzie tak chłodził:( Teraz mam idle 43C , stress 51C wiec chyba temp by podszkoczyła o te 5/10 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) Jeśli nie podkręcasz procka i nie przeszkadzał ci hałas Box'owego coolera to radzę sprawdzić jak procek będzie zachowywał się na starym chłodzeniu - powinno być dobrze :) i 100 zostanie w kieszeni ps wiesz sklep jest od sprzedawania lol Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...