Skocz do zawartości
tomekkap

Co To Za Sprzet ?

Rekomendowane odpowiedzi

1.

Witam

Mam taki problem.. Mam to cos nie wiem czy to switch czy co model tego to LattisRing 2705B.

A mianowicie mowiac.. za ile to moglbym sprzedac ?? ... i jak to opisac bo nie mam zadnej instrukcji itp

Bardzo prosze o pomoc

Zdjecia :

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

2.

Drugim moim problemem jest jakies urzadzenie co ma 3 duze coolery i tak jagby bylo to chlodzenie do serverow ... lecz nie wiem co to jest . Tez prosze o pomoc o nazwe tego urzadzenia i najlepiej cene za jaka moglbym to sprzedac i jak to sprawdzic :D.. Zdjecia ponizej..

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

3.

Mam jeszcze cos jakas skrzynke .. wydaje mi sie ze jest to autoloader lecz nie jestem pewny... Bardzo prosze tak samo jak u gory o cene i o jakis opisik minimalny do tego :) z gory dziekuje

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Bardzo prosze o pomoc .... wszystkich co sie na tym znaja :)

Prosze odwiedzic

Edytowane przez tomekkap

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam taki problem.. Mam to cos nie wiem czy to switch czy co model tego to LattisRing 2705B.

16 portowy HUB eBay

To 2 to na pewno jakieś chłodzenie, wygląda na 5,25 cala, możliwe, ze chłodzi dyski twarde.

A to 3 to nie wiem ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi