tomekkap Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) 1. Witam Mam taki problem.. Mam to cos nie wiem czy to switch czy co model tego to LattisRing 2705B. A mianowicie mowiac.. za ile to moglbym sprzedac ?? ... i jak to opisac bo nie mam zadnej instrukcji itp Bardzo prosze o pomoc Zdjecia : 2. Drugim moim problemem jest jakies urzadzenie co ma 3 duze coolery i tak jagby bylo to chlodzenie do serverow ... lecz nie wiem co to jest . Tez prosze o pomoc o nazwe tego urzadzenia i najlepiej cene za jaka moglbym to sprzedac i jak to sprawdzic :D.. Zdjecia ponizej.. 3. Mam jeszcze cos jakas skrzynke .. wydaje mi sie ze jest to autoloader lecz nie jestem pewny... Bardzo prosze tak samo jak u gory o cene i o jakis opisik minimalny do tego :) z gory dziekuje Bardzo prosze o pomoc .... wszystkich co sie na tym znaja :) Prosze odwiedzic Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez tomekkap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zmień tytuł tematu, jest nieregulaminowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkap Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zmień tytuł tematu, jest nieregulaminowy. Zmienione :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkap Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) nieodpowiadajcie tak szybko bo mi sie komputer spali ... Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez tomekkap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpeu Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witam Mam taki problem.. Mam to cos nie wiem czy to switch czy co model tego to LattisRing 2705B. 16 portowy HUB eBay To 2 to na pewno jakieś chłodzenie, wygląda na 5,25 cala, możliwe, ze chłodzi dyski twarde. A to 3 to nie wiem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...