cxt83 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) Problem pojawił się od paru dni a mianowicie przy próbie wejścia na onet.pl automatycznie zostaję przekierowany na onet.eu bez jakiejkolwiek możliwości przeskoczenia do onet.pl ewentualnie zamiast onet.eu pojawia się komunikat : "Nieprawidłowe przekierowanie Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie.Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek." dodam że akceptuje wszystkie ciasteczka, i że problem pojawił się samoistnie bez jakiej kolwiek ingerencji w ustawienia czy to IE czy Firefox pozdrawiam Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez cxt83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modman Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Mi normalnie wyświetla , więc nie wiem w czym problem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxt83 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) na 100% problem jest u mnie w kompie ponieważ na drugim mi wszystko śmiga, ale już nie mam pomysłu gdzie szukać :( Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez cxt83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpeu Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 A DNS są dobrze ustawione? Zobacz czy z www działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxt83 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 wszystko jest ustawione poprawnie :( nie mam już pojęcia co jest nie tak:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxt83 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 już przeskanowałem komputer wszystkim czym tylko sie dało i nadal nie działą :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpeu Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zawsze można przeinstalować system, miałem coś podobnego i wtedy sobie z tym nie poradziłem, reinstall załatwił sprawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxt83 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 też tak myślałem i chyba będę musiał tak zrobić ale w przyszłości to w tylko jedna strona. dzięki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxt83 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 niestety sądze że jest to wina ze strony mojego dostarczyciela usługi lub konfiguracjii routera, dzisiaj podłączyłem do routera dwa inne kompy i niestety na jednym jak i na drugim nie można za chiny odpalić onet.pl sad.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mərəγō Saēnō Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 daj na sztywno te dnsy: 83.238.255.76 i 213.241.79.37 i zobacz czy pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxt83 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 problem rozwiązany by wejść na onet.pl wpisuje w przeglądarce 213.180.130.200 i wszystko hula :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...