ladybird Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Witam! Szukam monitora LCD do max. 700 zł, ma być używany głównie do neta, prac biurowych, czasem filmów i sporadycznie gier. Nie robi mi to większej różnicy, czy byłoby to 17" czy 19", ważniejszy jest dobry obraz. Dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Witam! Szukam monitora LCD do max. 700 zł, ma być używany głównie do neta, prac biurowych, czasem filmów i sporadycznie gier. Nie robi mi to większej różnicy, czy byłoby to 17" czy 19", ważniejszy jest dobry obraz. Dzięki za pomoc! Obawiam się, iż w tej kwocie będzie Ci bardzo ciężko wyszukać 17 o 19 już nie wspominając. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 W tej cenie w rachube wchodzi tylko i wylacznie matryca TN jako nowy monitor moge polecic taniego Gateway 19 LCD FPD 1975W mozna go w ciemno brac, 3 moich znajomych zakupilo ten wynalazek i sa bardzo zadowoleni... z firmowych mialem przejsciowo NEC LCD 193WM nalezy wziazc tutaj pod uwage ze to panorama, jak model wyzej, to wazne, bowiem wiele osob nie uznaje panoram Z tanich 17-tek na matrycy PVA znam tylko jedna Gateway 17 LCD FPD 1775, niestety nie mailem okazji pracowac z tym modelem, wersja 19 calowa jest wychwalana i jest tutaj na forum poswiecony caly temat temu modelowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 A czy to możliwe że są dwie wersje tego samego monitora? w interesie w proline Podoba mi się ten co jest w Proline. Chciałbym go dla siostry do netu oraz do filmów. Czy taka matryca na jakiej jest ten monitor smuży? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) W interesie jest bledna fota... albo wogole jakis blad... wez to co w proline, sprawdzone przez kilka osob i przy tym tanie Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez xantype Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 W interesie jest bledna fota... albo wogole jakis blad... wez to co w proline, sprawdzone przez kilka osob i przy tym tanie No nie tylko w interesie tak jest. Ciekawe :). A co do samego monitora to nie widze żeby ktoś z ludzi na forum go miał. Wszyscy widocznie rzucili się na 1985W. Na prawde się opłaca? Nie chciałbym wtopić kasy. Dobrze się na nim pracuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 No nie tylko w interesie tak jest. Ciekawe :). A co do samego monitora to nie widze żeby ktoś z ludzi na forum go miał. Wszyscy widocznie rzucili się na 1985W. Na prawde się opłaca? Nie chciałbym wtopić kasy. Dobrze się na nim pracuje? sam poluje na 1985 ale bez W, co do 1975W to panoramiczna 19 na matrycy TN, widzialem ja u kolegi, ktory "zaryzykowal" kupno i w sumie mu sie udalo trafic w dobry naprawde tani monitor LCD, ktory nie ustepuje wcale jakoscia od Samsungow, Necow i innych w tej klasie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 sam poluje na 1985 ale bez W, co do 1975W to panoramiczna 19 na matrycy TN, widzialem ja u kolegi, ktory "zaryzykowal" kupno i w sumie mu sie udalo trafic w dobry naprawde tani monitor LCD, ktory nie ustepuje wcale jakoscia od Samsungow, Necow i innych w tej klasie W sumie mój błąd bo chodziło mi o 1985 bez W bo o nim jest temat. A tak w ogole ten co jest w interesie to jest 1975 ale bez W czyli chyba nie panorama jesli dobrze mysle. I w proline jest tez taki ale co ciekawe drozszy nic panorama. Na jakim sie lepije pracuje? Raczej zadnych gierek najwiecej to ogladanie stronek i pisanie w wordzie. Matryce chyba mają te same więc to raczej tylko kwestia formatu. Chyba najleipiej bedzie jak pojade gdzies do MediaMarkt zeby obejrzec z bliska panoramy i nie panoramy i zdecyduje które mi lepiej odpowiadają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...