Barszcz999 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam. Mam dysk 120 GB SATA. Mam na nim około 100 GB ważnych danych. Z wolnego miejsca chce utworzyc partycję i zainstalowac tam windowsa(aktualnie mam windowsa na starym dysku). Czy jest taka możliwość utworzenia partycji na takim dysku tak aby go nie formatowac??. Dla bezpieczeństwa sformatowałem go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam. Mam dysk 120 GB SATA. Mam na nim około 100 GB ważnych danych. Z wolnego miejsca chce utworzyc partycję i zainstalowac tam windowsa(aktualnie mam windowsa na starym dysku). Czy jest taka możliwość utworzenia partycji na takim dysku tak aby go nie formatowac??. Dla bezpieczeństwa sformatowałem go. jak sformatowałeś go dla bezpieczeństwa to jaki problem? :razz: nawet jak bys go "dla bezpieczeństwa" nie formatował by sie dało utworzyć partycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Czy jest taka możliwość utworzenia partycji na takim dysku tak aby go nie formatowac??. Dla bezpieczeństwa sformatowałem go. Nie wiem o co ci chodzi z tym formatowaniem :blink: , ale jak chcesz utworzyc dodatkowa partycje i nie stracic przy tym danych to polecan partition magic'a sam tak robilem i wszstko do tej pory ladnie dziala :wink: Tylko najpierw poczytaj jak to zrobic .... Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez co3en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...