pawlakpawlak Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam Przymierzam sie do zakupu laptopa, chce dać jak najmniej oczywiście, tak 3500 max bym chciał wydać. Laptop będize do wszystkiego, i tylko do 2 gier, cs:s i z wiekszymi wymaganiami dod:s (day of defeat source). Czy do obsługi tych gier wystarczy ge force 7300 ? Chodzi mi o rozdzialke 1280x800 i medium medale, bez zadnych bajerow graficznych. mysle o tym modelu - http://www.komputronik.pl/Notebooki/Toshib...pelny,id,39566/ moge go miec za rowne 3500, wiec mi odpowiada zaleta jest, aby przy 1gb ramu był w jednej kosci, bo dorzuce za rok gdzies drugą taką samą. Tylko pytanie, czy ta grafa podoła tej grze (dod:s)?? bo to priorytet dla mnie jest ;-) moze ktos ma tą grafe i gre, albo nawet hl2 to moglby popatrzec ile fpsow jest Będe wdzieczny za odp i pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Za 3,5k masz możesz kupić takiego laptopa. Chyba, że w grę nie wchodzą kadłubki. Z nie kadłubków, to może to cię zanteresuje: HP Pavilion DV6000 DELL Vostro 1500 Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlakpawlak Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Chyba, że w grę nie wchodzą kadłubki.nie wchodzą - widziałem tą toshibke w comapal kolo siebie, i wizualnie compal wypadł strasznie (matryca, klawiatura, głośniki 0 brak szans z toshibką) Chodzi mi tylko o to czy ta grafa uciągnie tą gre. Jeżeli nie, to będę myslał, a jeżeli tak, to wybor jest oczywisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlakpawlak Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 i Wie ktoś może, czy ta grafa sobie z tą grą poradzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...