kaka Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 jak podkrecic athlona tb 1333 na wiecej niz 1527 nie zamalowywujac l1 itd bo te dupki w servisie nakleili mi na to gwarancje :evil: (moze nie chca mnie widziec juz trzeci raz ze spalonym athlone :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 To pytanie jest podchwytliwe chyba :D Ja mysle, ze przez podniesienie FSB :D:D:D A tak na serio to bedziesz musial albo postawic na lepsze pamieci albo na wydajniejsze chlodzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 lepszych pamieci to chyba nie wstawie co najwyzej moge powiekszyc ich ilosc ale to nic nie da :( a znasz jeszcze jakies lepsze chlodzenie od wodnego ktore mozna zrobic w warunkach domowych(czyt. w garazu 8) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Ale slyszalem, ze masz (albo ktos inny) ponad 50 st C na tym WC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 to moze muwisz o mnie bo mialem pod 50 ale zalalem calego proca pasta (cala tubka i troche wycieklo) to zeszlo do 40 przy 1527mhz a i kluczem dokrecilem na sile blok 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...