dragongc Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Mam sprawke: czy mogli byscie mi podac jakie macie cl. 2czy 2,5.I czy kupilscie pamieci w pierwszej dostawie (tzn. zaraz kiedy sie rozpoczela promocja czy w drugiej) A poza tym numer jaki jest na kosciach :-) Dostalem walsnie te pamiatki ale sa z drugiej dostawy i cos mi sie tu niezgadza. Poza tym ile wykreciliscie na nich mhz. Przy jakich ustawieniach. I czy pojda na szynie 200 bez wiekszych problemow. Wiem ze byl tego typu post ale to przy okzji. Najbardziej mi zalezy na modelu kosci m-tec jakei macie u siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ej no co jest tacy z was uczestnic forum ze nie mozecie podac paru cyferek i cl jakie macie na naklejce. A moze wszyscz co zakupili te pamiatki to nagle przestali kozystac z forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Cl 2,5 6ns. Nie chce mi sie wylaczac kompa, dlatego nie moge powiedziec wiecej.. Kupilem je jakies 1,5 tygodnia temu.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...