DoctorPulse Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Przywiozłem sobie z Irlandii dysk zewnętrzny WD Passport 120GB pod USB, dysk nigdy nie był używany. Jak go podłączam do komputera to go wykrywa, lecz nie mogę nic na nim zrobić, wyskakuje błąd że dysk nie jest sformatowany, lecz z pod windows jak i z pod dosa się go nie da sformatować. Jakaś porada? jest to taki dysk http://www.proline.pl/shop.php?prodid=WD+WDXMS1200TE Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) udało mi się dysk sformatować w dosie lecz nadal jak wchodzę w mój komputer i próbuje wejść na dysk pisze że jest on nie sformatowany próbowałem formatować go PartitionMagiciem i nic, ciągle występuje błąd, w Konsoli odzyskiwania systemu wszystko jest ok, ale w windowsie ciągle nie moge wejść na dysk, pomoże ktoś? Nie wiem co już robić Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 jakaś sugestia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...