bard4808 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 witam nie bede dlużyl otóż padla mi nagrywarka system jej nie wykrywa nie widze ikony :mur: a w info pokazuje ze wywalilo mi sterowniki moze ktos przypadkiem posiada takowe pod viste bylbym wdzieczny za przeslanie na maila jak najszybciej dzieki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bard4808 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 witam nie bede dlużyl otóż padla mi nagrywarka system jej nie wykrywa nie widze ikony :mur: a w info pokazuje ze wywalilo mi sterowniki moze ktos przypadkiem posiada takowe pod viste bylbym wdzieczny za przeslanie na maila jak najszybciej dzieki z goryp.s. moj e-mail to bard@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxelerty Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Ja również mam taki problem. Jeśli ktoś zna rozwiązanie bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...