Buziak Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Panowie mam problem do lapka dolaczona jest Vista a z kumplem zdecydowalismy, ze wrzucimy mu XP. I jest pare rzeczy w menadzerze urzadzen do ktorych nie wiemy gdzie znalesc stery i cos to moze byc. To lista tych rzeczy: kontroler magazynu masowego kontroler magistrali zarzadzania systemu modem device on high definition audio bus Jesli ktos wie gdzie dorwac do tych podzespolow stery prosil bym o pomoc. Domyslam sie, ze pierwsze to czytnik kart, ale niewiem skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> sterowniki do tego. Z gory dziekuje za pomoc. Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1988 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 STEROWNIKI google.pl nie gryzie pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody88 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 STEROWNIKI google.pl nie gryzie pozdro Wiadomo, że nie gryzie ale po co to napisaleś skoro nie ma tam sterowników do tego czego potrzebuje Buziak. Ja mam ten sam problem muze,grafe,wi-fi,lana zainstalowalem bez problemu pod XP ale czytnik kart i klawisze dodatkowe z klawiatury nie działają. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Wiadomo, że nie gryzie ale po co to napisaleś skoro nie ma tam sterowników do tego czego potrzebuje Buziak. Ja mam ten sam problem muze,grafe,wi-fi,lana zainstalowalem bez problemu pod XP ale czytnik kart i klawisze dodatkowe z klawiatury nie działają. Proszę o pomoc. A po jakiego grzyba zainwestowałes kase na kompa z vistą skoro chcesz miec na nim xpka i to jeszcze pewnie pirata ?? Nie rozumiem ludzi którzy tak robią. Trzeba było kupic takiego który ma xp! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody88 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Nie umiesz pomoc to nie pisz. Prezentu sie nie wybiera. Cos jeszcze madrego chcesz napisac nie wnosząc nic do tematu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie umiesz pomoc to nie pisz. Prezentu sie nie wybiera. Cos jeszcze madrego chcesz napisac nie wnosząc nic do tematu ? Spróbuj poszukać na tym forum http://www.overclockers.cl/foros/index.php...entry1061275450 Jeśli po dłuższym czasie poszukiwania zakończą się fiaskiem ... pozostaje Ci zostać przy wiście .... a tak w ogóle to fajny system po dłuższym czasie uzytkowania ( 2 tyg ) spodobał mi sie i już został :) Pozdrawiam Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez dazon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ja proponuje zairzeć na stronę Toshiby. W centrum pobierania wpisz model laptopa i sciagnij wszystkie dostepne nowe sterowniki pod XP. Mniemam, że: kontroler magazynu masowego = gniazdo kart; (to napewno) kontroler magistrali zarzadzania systemu = pojecia nie mam modem device on high definition audio bus = coś związane z kartą muzyczną. Co do kart pamięci, to możesz spróbować stery od innego modelu. Podobnie spróbuj z kartą dźwiękową. BTW rozumiem, ze Vista byla od Toshiby, na dysku C:/ po instalacji systemu, Toshiba tworzy folder ze sterownikami, swoimi programami. Spróbuj może odnaleźć sterownik z Visty i zainstaluj go. Nie bić jeśli się mylę :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...