perlos Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witam. Mam problem z kartą dzwiekowa zintegrowaną bodajzez plyta glowna. Everest mi pisze, ze jest to epox ep-8khal. sciagam wiec do niego stery ze strony producenta. Jednak kazdy ster jaki sciagne jest bledny. Tak mi przynajmniej pisze kreator. Nie wie ktos jaki ster jest dobry do tej karty? Czy to moze nie jest ep-8khal. Chodzi mi o dzwiek. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Najpierw upewnij się co do modelu płyty jaką posiadasz- powinien na niej być gdzieś nadruk z nazwą/symbolem ewentualnie naklejka na spodniej stronie ostatniego gniazda PCI. Najpierw upewnij się co do modelu płyty jaką posiadasz- powinien na niej być gdzieś nadruk z nazwą/symbolem ewentualnie naklejka na spodniej stronie ostatniego gniazda PCI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...