jaruczek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Podłączyłem komputer(sygnaturka) do telewizora 31" Thompson 32WM402. Obraz jest szary i idą przez niego pasy. Ustawiłem format D-PAL, nView display mode clone, primary display analog display, secondary display TV. Co jeszcze muszę zmienić aby obraz był normalny? Na innych AV nic nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Hmm.. Wiem, że mój znajomy miał takie same problemy, jak podłączał kompa do telewizora poprzez kabel Euroscart => S-VIDEO. Jednak gdy podłączał obraz stosując przejściówkę S-VIDEO => Chinch do panelu w przedniej części telewizora nie było problemu. Kabel uszkodzony nie był, bo gdy ja go sprawdzałem to działał bez problemu (jego karta do Sapphire Radeon X800GTO, moja jest w sygnaturce). Spróbuj (jeżeli masz mozliwość) podpiąć obraz przez chinch'e. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruczek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Obraz jest podpięty właśnie przez kabel 2xchinch + przedłużacz od karty graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruczek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Kolory udało mi się ustawić OK, ale teraz jest inny problem - przez ekran idą takie fale, odswiezanie jest ustawione na 60hz , nie da sie innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...