Gość mycha Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Witam a czy ktos moze mi powiedzieć jak i co mam poustawiać w biosie zeby działał mi dysk IDE na jednej tasmie z DVDRW bo niestety jak podłacze pojedynczo to działa jedno albo drugie ja podłacze oba na raz to widać w systemie tylko nagrywarke, a jak uruchamiam komputer to jak sie pojawiaija informacjie o raidzie to wyswietla sie dysk na niebiesko DVDRW na zielono i nie widać dysku w systemie a nagrywarke tak . płytka to P5B - E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 sprawdziłeś ustawienie zworek na poszczególnym elemencie? może oba są na master? jeśli tak to zmień chociaż na jednym z nich i wtedy spróbuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mycha Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 na jednym i na drugim urzadzeniu sa CS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Dysk dajesz na master a nagrywarkę jako slave i powinno hulać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 na jednym i na drugim urzadzeniu sa CS może w tym tkwi problem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...