Georgy Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Przeczytalem kilkadziesiat watkow na forum ale zrobil mi sie tylko metlik w glowie :) Mam zamiar kupic monitor LCD 19" max. kwota to 1300zl. Wykorzystuje kompa przede wszystkim do pracy w wordzie i www. Nie gram w gry nie obrabiam grafiki, czasami obejrze jakis film albo zrobie cos w CAD-ie. Przymierzalem sie do iiyamy H481S-B6S lub PLE1900S-B2. Ciekawa propozycja jest tez NEC 19'' 1970NX. Ostatnio myslalem o panoramie iiyamy 22" PLE2200WS-B ale nie wiem czy panorama nada sie do moich potrzeb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guma104 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Samsung SM971P http://www.komputronik.pl/Monitory_LCD/Sam...pelny,id,31293/ na skapcu znajdziesz na pewno taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Jesli mimo to myslisz o matrycy TN to zainteresuj sie EIZO 19 S1901SHB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgy Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Dziekuje za zainteresowanie moim tematem. Wlasciwie sytuacja na froncie wyboru monitora sie troche zmienila. Podwyzszyl sie gorny prog moich mozliwosci finansowych i w gre wchodza dwa modele: NEC 1970NX BK (1469zl) i EIZO S1931 SHB (1699zl). Jakie sa wasze opinie na temat wybranych przeze mnie LCD-kow i ktory wybralibyscie? Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Dziekuje za zainteresowanie moim tematem. Wlasciwie sytuacja na froncie wyboru monitora sie troche zmienila. Podwyzszyl sie gorny prog moich mozliwosci finansowych i w gre wchodza dwa modele: NEC 1970NX BK (1469zl) i EIZO S1931 SHB (1699zl). Jakie sa wasze opinie na temat wybranych przeze mnie LCD-kow i ktory wybralibyscie? Z gory dzieki za pomoc. czy cos wybrales ? ktory kupiles bo tez mam taki problem co wybrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...