Skocz do zawartości
Georgy

Lcd 19" Do 1300zl

Rekomendowane odpowiedzi

Przeczytalem kilkadziesiat watkow na forum ale zrobil mi sie tylko metlik w glowie :)

Mam zamiar kupic monitor LCD 19" max. kwota to 1300zl. Wykorzystuje kompa przede wszystkim do pracy w wordzie i www.

Nie gram w gry nie obrabiam grafiki, czasami obejrze jakis film albo zrobie cos w CAD-ie. Przymierzalem sie do iiyamy H481S-B6S lub PLE1900S-B2. Ciekawa propozycja jest tez NEC 19'' 1970NX.

Ostatnio myslalem o panoramie iiyamy 22" PLE2200WS-B ale nie wiem czy panorama nada sie do moich potrzeb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje za zainteresowanie moim tematem.

Wlasciwie sytuacja na froncie wyboru monitora sie troche zmienila. Podwyzszyl sie gorny prog moich mozliwosci finansowych i w gre wchodza dwa modele: NEC 1970NX BK (1469zl) i EIZO S1931 SHB (1699zl). Jakie sa wasze opinie na temat wybranych przeze mnie LCD-kow i ktory wybralibyscie? Z gory dzieki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje za zainteresowanie moim tematem.

Wlasciwie sytuacja na froncie wyboru monitora sie troche zmienila. Podwyzszyl sie gorny prog moich mozliwosci finansowych i w gre wchodza dwa modele: NEC 1970NX BK (1469zl) i EIZO S1931 SHB (1699zl). Jakie sa wasze opinie na temat wybranych przeze mnie LCD-kow i ktory wybralibyscie? Z gory dzieki za pomoc.

czy cos wybrales ? ktory kupiles bo tez mam taki problem co wybrac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi