Mati.pl Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Witam :) mam chello no i co się z tym wiąże: zew ip. Teoretycznie bez włączonego firewalla powinienem mieć dostęp do wszystkich portów i powinno być ok.. A nawet gdy mam wył firewalla to mam BŁĄD NAT.. Gdy chce dać ustawienia firewalla to wyskakuje mi taki oto komunikat: Mam Avira Premium Security i tam mam niby wyłączony firewall. Da się jakoś wyłączyć w rejestrze firewalla na stałe, albo oblokować jakoś porty? Pzdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Witam :) mam chello no i co się z tym wiąże: zew ip. Teoretycznie bez włączonego firewalla powinienem mieć dostęp do wszystkich portów i powinno być ok.. A nawet gdy mam wył firewalla to mam BŁĄD NAT.. Gdy chce dać ustawienia firewalla to wyskakuje mi taki oto komunikat: Mam Avira Premium Security i tam mam niby wyłączony firewall. Da się jakoś wyłączyć w rejestrze firewalla na stałe, albo oblokować jakoś porty? Pzdr :) no przeciez jest wylaczony skoro usluga nie dziala.....sprawdz lepiej antyvirusa albo system bo masz jakies krzaki...u mnie firewall defaultowo wlaczony i tak nie wiem po co bo z niego zadnego pozytku nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...