Slayer Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Coś dziwnego zauważyłem. W rozdzielczości 1024/768 przy 100 Hz mało widoczny, ale jednak przesuwa się ok. 1 cm pasek przez całą szerokość ekranu z góry na dół. W jakiej kolwiek innej rozdzielczości, czy nawet w tej samej, ale przy 90 Hz problem nie występuje. Help?! 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Nowe stery załaduj z benchmarka.pl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Update- już jest ok - nie mam pojęcia, ale samo ustało :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 No lepiej uwazaj na tego R8500 LELE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Nie ma za co... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Co "nie ma za co" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Nie ma zaco, za stery nie ma za co za to.... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 To sie pomodliles czy jak za jego karte, ze zaczelo wsio dzialac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 :lol: baka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Stery jakie były dalej są dalej- ale to może siły nadprzyrodzone :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ja sie w każdym razie nie modlę (Praktykujący ateista). Ale telepatie lubiłem od dziecka. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 a ja stawiam na syfiastego radeona :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Syfa to masz w gaciach! Powiedziało co wiedziało i się zjebało. Jak masz 8500 Le to raczej nic nie wiesz o radkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Red ale Slayer ma R8500LE z pamieciami 5ns !!! Podkrecil go i sie zaczelo kaszanic. P.S. Slayer a czy czasem nie odkreciles go, ze zniknely te bledy ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 AAA>GHRRRRARAARR Obraził Radka... Smierć. AAHGAHGRARARA. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...