KamilM93 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Siemka Niedawno zakupilem karte GeForce 6800Xt na allegro Karta sprawna Jednakze mam problem. Kiedy podlaczam karte do komputera i zailacza(450W) to niemam obrazu na monitorze wcale on sie nie wlacza. karta napewno dobrze jest podlaczona bo jak zle sie podlacza ja to komputer daje sygnal ze zle karta jest podloczona. Niewiem co mam zrobic Moze to jest wina tego ze niewgralem sterownikow przed podlaczeniem karty do kompa? Bardzo prosze pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nie sterowniki Ci nie są potrzebne żeby wyświetlać obraz w BIOS/System po prostu bez nich nie osiągasz maxa z karty a komputer jedzie na niskich rozdzielczościach. Ale obrazu też nie ma w Bios? Co to za zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM93 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Monitor poprostu nie reaguje nie wlacza sie :/ Tracer 4life 450 W taki mam zasilacz Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez KamilM93 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Pożycz od kogoś inny zasilacz. Albo sprawdź karte na innym kompie. A mobo z AGP 8x? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM93 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 prosze o zamkniecie tematu problem rozwiazany Niedokladnie przycisnalem zasilacz do karty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...