Malklaw Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Elo to co w temacie mam internet założony w multimedii czy jakoś tak, ale nigdzie nie ma sterowników do Visty 64 bitowej. Nazwa modemu speedtouch 330 ADSL znalazłem jakąś strone angielską thomsona i sciągnołem steowniki, wazyły przeszło 300 mb ale nie pomogły. przecież Vista wyszła już ponad rok temu muszą byc już pod nią stery, please pomóżcie :( Z tego so wiem to neostrada i netia mają taki sam modem ale stery i neostrady nie działają z góry dziękuje za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 http://www.thomson-broadband.co.uk/codepag...p;ProductID=471 Tutaj masz drivery do Visty i XP x64 - któryś z nich powinien pasować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malklaw Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 dzięki, jeszcze dzisiaj zainstaluje viste i zobacze bo innego wyjścia nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...