SzCzuplak Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Witam ma pytanie jak moge podkrecic procesor pentiuma 3 na plycie ibm ? w biosie nie mam takiej mozliwosci. Co mam zrobic albo jaki program sciagnac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zworkami na plycie? Ale to zalezy jakiego tego pentaka masz. Jak na szynie 133, to raczej nic nie wycisniesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzCzuplak Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 a w biosie nic sie nieda? szyne mam 133 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 No jak nie masz takiej opcji to znaczy ze sie nie da. Zreszta jak masz szyne 133 to po oc na slabej plycie precej bys sobie dyski skopal niz przyspieszyl system ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Powiedz najpierw, jaką masz płytę może - to Ci powiemy czy dasz radę wogóle coś zdziałać. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...