wierch Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Witam Jak testujecie swoje pamięci? Czy tylko wynik Super prime lub Orthos jest tym czymś co daje wam pewnosć co do stabilnej pracy? Ja ostatnio zawiodłem sie co do takiego powierzchniowego testu miałem ustawione pamięci na 4-4-4-12 tylko na 900Mhz i niby próbke Prime liczył ale jak Goldmemory to "zobaczył" to szkoda gadac Reasumując czy wyścig "chwilowych' megaherców jest dla was najważniejszy czy bardziej wam zależy na pewnej stabilnosci systemu mile widziane własne spostrzezenia pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) Orthos ~10-12h, ew. gold memory i jest stabilnie, pare MHz wiecej to do testow i oc, po co komus do pracy komp, ktory nie jest 100% stabilny? W ogole temat dla mnie Reasumując czy wyścig "chwilowych' megaherców jest dla was najważniejszy czy bardziej wam zależy na pewnej stabilnosci systemuZaley do czego i tyle, ale pytania O_o Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam Jak testujecie swoje pamięci? Czy tylko wynik Super prime lub Orthos jest tym czymś co daje wam pewnosć co do stabilnej pracy? Ja ostatnio zawiodłem sie co do takiego powierzchniowego testu miałem ustawione pamięci na 4-4-4-12 tylko na 900Mhz i niby próbke Prime liczył ale jak Goldmemory to "zobaczył" to szkoda gadac Reasumując czy wyścig "chwilowych' megaherców jest dla was najważniejszy czy bardziej wam zależy na pewnej stabilnosci systemu mile widziane własne spostrzezenia pozdrawiam SuperPI sprawdza wydajność, nie stabilność. A Prime daje jako taką pewność stabilności po tych kilku godzinach testu, lecz i tak wiadomo, że memki najlepiej sprawdzać pod dosem. A co do "wyścigu chwilowych megaherców" to jest on dla mnie ważniejszy, bo na co dzień to te 200mhz w tą czy w tą mi nie robią róznicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaTaTaFish Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ja takze podpisuje sie pod Orthosem & Gold Memory combo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...