B3T0N Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 wlasnie dzwonil do mnie qmpel i powiedzial ze moze mi wyfrezowac co tam sobie zaprojektuje , tyle ze jestem lama z tych tematow :( - tzn projektowanie w CAD'zie :( moze podalby mi ktos wymiary dokladniejsze bloku morphlinga ???? jezeli wypalio by to to moge komus za dobry projekt wyfrezowac po cenie materialu !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 A moglbys za cene materialu+ jakis Twoj koszt zrobic jeden bloczek wiecej.. ? Wlasnie kompletuje WC i przydaloby sie zrobic porzadne. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 to czekam wlasnie na zyczliwych ludzi ktorzy by cos dobrego zaprojektowali .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 NA RAZIE ZROBILEM SOBIE PROJEKT - CZEKAM DO SOBOTY AZ BLOCZEK BEDZIE GOTOWY - BYC MOZE URUCHOMIE PRODUKCJE TASMOWA , WIEC NA RAZIE DO SOBOTY POZOSTAJE MI TYLKO CZEKAc..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Jak uda Ci się zrobić taki bloczek to ja zamawiam 1. Tylko pod warunkiem, że to będzie ten morphina z Xtreme System Forum - 1700+ JIUHB 51 week madness! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...