traktor Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam! Mam na kompie 2 profile. Jeden jest moj drugi jest brata. Nie wiem dlaczego ( najprawdopodobniej dlatego ze zainstalowalem jakas gre ) zmienil sie wyglad "Mojego komputera" co mnie cholernie denerwuje. U mnie wyglada to tak: a u mojego brata tak: Wie ktos jak ustawic wyglad "Mojego komputera" na taki, jaki jest na drugim obrazku? Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 PPM | Rozmieść ikony według | Pokaż w grupach. Potem jeszcze rozmieszczanie wg typu i już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traktor Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ok, dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...