marcin___13 Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Witam, Od jakiegoś czasu mam problem z nagrywaniem płyt DVD jak i CD. Przy prędkości nagrywania 16x nagrywa mi DVD4.7 w około 40min <_< gdzieś słyszałem, że problemem może być Nero 7?? proble tyczy sie każdej firmy płyt jakich stosoowałem ( Verbatim, TDK, Philips, EMTEC, nawet jakieś HAWK'i) :angry: Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Nie napisałeś jaka nagrywarka, ale ja bym poszukał problemu właśnie w niej. Nagrywałeś czymś oprócz nero? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin___13 Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Nie napisałeś jaka nagrywarka, ale ja bym poszukał problemu właśnie w niej. Nagrywałeś czymś oprócz nero? Oj sorki;] Nagrywarka to Samsung SH-S183L, a co do nero to niczego więcej nie używałem, a co proponujecie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Hmmm, dziwne. Mam tą samą nagrywarkę, też palę na NERO i nie ma żadnych problemów. Sprawdź ją na innym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Mam taki sam problem z nagrywarka pioneer dvr-112. problem pewnie jest w kompie, albo w podlaczeniu nagrywarki. ja sie niestety na tym slabo znam :( jezeli ktos mial taki problem i wie jak go rozwiazac to prosze o pomoc. edit: u mnie problem rozwiazalem. kupilem drugi kabel ata i podlaczylem napedy optyczne osobno(wczesniej nagrywarka byla razem z dyskiem, a nagrywarka cd na 40 zylowym kablu na 2 kanale ide, teraz dysk jest sam a napedy optyczne na nowej tasmie). czas nagrywania plyt skrocil sie do odpowiedniego :) Edytowane 7 Września 2007 przez koloboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...