Arczi Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) Witam, planuje zakup monitora LCD do 800zł. Bardzo prosze o pomoc, gdyz w tematyce monitorów jestem kompletnie zielony. Przeznaczenie monitora: 90% mojego czasu przy kompie spędzam w necie/gg. Gram średnio 4-5 godzin miesięcznie więc malutko, filmów też mało oglądam, bo średnio 2-3 na miesiąc. Bardzo prosze o szybką odpowiedz, pozdrawiam. P.S. Jesli oczywiscie za np. 830zł będzie monitor o wiele lepszy od np. za 800zl, to oczywiscie tyle moge dołożyć. Edytowane 2 Września 2007 przez Arczimodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 19" za 800zł i ma być dobry? hehe ;] Za 800zł nie dostaniesz nic co nie jest na matrycy TN, nie będzie w tym przedziale praktycznie lepszych/gorszych ;] Ja tam se kupiłem za 569+przesyłka benka FP93E ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 I jak juz kupowac marnego samsunga za ta kase to lepiej kupic 20" z normalną rozdzielczością nie jakies 1440x900, np HP 2007. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Wiec przemyslalem sprawe, i chyba bardziej wolalbym kupic jednak panorame :) 19" albo 20". Czy moglbys ktos polecic cos sensownego do 800zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Wiec przemyslalem sprawe, i chyba bardziej wolalbym kupic jednak panorame :) 19" albo 20". Czy moglbys ktos polecic cos sensownego do 800zł? Mysle ze za 800zł wyrwiesz Samsunga 931BW (wide 19") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Możesz brać w ciemno LG L192WS, tania TNka, ale za to z polotem :) i te 30 dni gwarancji na bedpixele robi swoje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...