Caparzo Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Witam, mam problem, otoz w laptopie mam niby 2x512 mb ramu, ale klikajac prawym na moj komputer i wlasciwosci pokazuje mi, ze mam 894 albo 896 (nie jestem pewien, bo to laptop kolegi, a ja mu go robilem i wlasnie tak pokazuje)(wogole smieszna liczba). Sciagnalem everesta i on rowniez pokazuje taka wartosc, ale pokazuje tez w sprzecie 2 kosci po 512 mb, wiec wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 1024 - 128 = 896 Grafa zjada ram - nic sie nie dzieje spoko [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caparzo Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 No to milo to slyszec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...