lukasz0888 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 mam problem. na laptopie hp pavilion dv9000 z dyskiem sata chcę zainstalować win xp sp2. po załadowaniu plików instalacyjnych wyskakuje komunikat iż nie odnaleziono dysku. nie posiadam stacji dyskietek więc nie mam mu jak podać sterowników do dysku. próbowałem również wyłączyć w biosie AHCI lecz lecz nie znalazłem takiej opcji. co zrobić<??> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 1. Zintegrować sterowniki Sata z instalką windowsa, za pomocą nLite 2. Kupić za 20 zł dysk FDD na USB i podać stery z dyskietki. Swoją drogą dziwne. Tyle już razy stawiałem Win XP na dyskach sata i nigdy nie miałem problemu. Dodatkowe stery były potrzebne tylko w przypadku ustawienia dysku w biosie na AHCI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...