Ro8aG Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) do końca tygodnia muszę kupić zasiłke do sprzętu :C2D mocno kręcony , 8800 równiez OC ,4x1 GB, 3xhdd i dużo innego złomu , prosze o pomoc teoretyczne moje typy niestety do 330zł bo tyle zostało : -AMACROX FREI ERDE 550W -Be Quiet! Straight Power E5-500W -PENTAGRAM SILENT FORCE 620W gośność nieistotna raczej nacisk na wydajność i niezawodność co wybrać ?? jeżeli jest coś tańszego godnego polecenia bardzo prosze o propozycje :) Edit : wątek do zamkniecia wyskrobałem zaskórniaki ;( i zamówiłem CORSAIR HX 520W mam nadzieje że starczy na lata pozdro Edytowane 4 Września 2007 przez Ro8aG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Be Quiet! Straight Power E5-500W <-- pociągnie nawet 2 x 8800GTX w SLI przy twojej konfiguracji nawet nie powinieneś go usłyszeć ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 ja nie wiem co ludzie widzą w tych korsarzach, do dzis miałem seasonuca s12 i tak mi podgrzewał powietrze w obudowie, że zdecydowałem sie wrócic do sprawdzonego Chiefteca 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Może moją propozycję. Mocy masz pod dostatkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 ja nie wiem co ludzie widzą w tych korsarzach, do dzis miałem seasonuca s12 i tak mi podgrzewał powietrze w obudowie, że zdecydowałem się wrócić do sprawdzonego Chiefteca 400WJakaś propaganda? :mur: No masz rację szef 400 jest wypasionym wentylatorem obudowy, jest wręcz idealny i nie potrzeba więcej wentyli w budzie :lol2: Moja rada jest taka: jak potrzebujesz dobrego wentylatora do obudowy i dodatkowo nie posiadasz jednego ze zmysłów (wiadomo o jakim mówię :lol: ) bierz szefa 400 :mur: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...