shinue Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Logitech Z-4 to okrojona wersja: A) Logitech Z-5500 THX B) Logitech Z-5450 THX Wireless C) żadnego z powyższych pytanie testowe. odpowiedzi nie znam. jakiemu zestawowi 5.1 jest Z-4 najbliższy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Ja bym powiedzial ze Z4 to jakies BMW :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) http://www.icomp.pl/produkty.php?sid=glosniki-99 P.S za darmo bym nawet tego nie chcial, heheh Edytowane 6 Września 2007 przez LuKe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinue Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 P.S za darmo bym nawet tego nie chcial, heheh a co proponujesz lepszego za 300zł? bo jeżeli jakiś zestaw za ponad 1000zł, to pomyliłeś tematy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Kup uzywana wieze Philipsa do muzyki na pewno bedzie znecznie lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Z-4 nic specjalnego. Na pewno Cię nie zaskoczą jakąś super jakością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 tak jak kolega napisal, lepiej z allegro wieze uzywana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinue Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 hmm... trochę mnie to zmartwiło, bo liczyłem na jakiś przyjemnie grający zestaw. mam w domu mini-wieże panasonica. dałem za nią kiedyś ponad 1000zł. sugerujecie, że lepiej ją podłączyć niż kupować zestaw 2.1 za 300zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Lepiej podlacz sobie wieze a te 300zl wydaj na Aktywnego suba jezeli wieza ma wyjscie pod suba. Efekty 100 razy lepszy od komputerowych glosnikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 lepsza jakakolwiek wieza od komputerowego badziewia i lepiej ja podlacz pod kompa... wiem z doswiadczenia bo sam mam wieze panasonika ale juz taka wieksza i ona lepiej grala niz z-5500 ktore mialem 2 lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinue Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 tak zrobię, lecz niestety moja wieżyczka nie ma wyjścia na subwoofer. ciekawe czy można by dokupić sam subwoofer i podłączyć do karty dźwiękowej...? mam SB audigy 2 ZS (złote styki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Z tym nie ma problemu Kupic musisz Aktywnego suba i podpiac go pod wyjsce suba na karcie. Jedynie w sterach musisz wlaczyc opcje suba nie pamietam gdzie to dokladnie bylo ale problemu nie ma. Natomiast pojawia sie problem ze sterowniem glosnoscia, kiedy t ak zrobisz wtedy sterowanie glosnoscia tylko systemowo czyli na przyklad klawiaturka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...