mieciu300 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Witam, Mój kolega ma kartę R9700Pro i według tej strony: http://www.frazpc.pl/artykuly/120/3x/RADEO...O/Nowa/Krolowa/ ma ona Shader 2.0 na innych stronach i w czasopismach czytałem że też posiada Shader 2.0. No ale jak próbował włączyć grę taką jak np. SplinterCel Dubleagent która wymaga Shaderów 2.0 gra się nie włączyła ponieważ wyskoczył komunikat że gra wymaga Shaderó 2.0. a naprzykład w grze Loki takiego czegoś nie było a też wymaga shaderów 2.0. Powiedzcie o co tu chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 SC:da wymaga shader 3 a karta ma shadery numerek 2 - tyle na temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) Ja bym pożonglował sterownikami, bo może to być ich wina. Pozdrawiam Edit : to już wiadomo ocb ;] Edytowane 6 Września 2007 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...