loomp Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Witam potrzebuję zasilacza do zestawu poniżej. Mobo: MSI P35 NEO-2 FR Procesor: INTEL Core 2 Duo E6750 2.66 GHz Grafika: Palit GF 8600GT SONIC PLUS Pamięć: DDR2 OCZ Rev. 2 PLATINUM 2GB/800 2X1024MB CL4 Dyski: SATA I Segate Baracuda 80GB + SATA II Segate Baracuda 240GB (oba 7.200) Mam zasilacz Cooltec 400W, ale jak się domyślam i doradzano mi zresztą też jest to śmieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 modecom MC 400 na przyklad. Drogi nie jest. Jakies 170zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 A na ciszy Ci zależy? Jeśli nie to HK 350, Chieftec GPS 400 około. Tyle mocy Ci wystarczy spokojnie. Jak chcesz coś cichszego to musisz dołożyć do BQ SP, Corsair, Seasonic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) I po co, proponujesz w kólko te same zasilacze, a pewnie nawet większości w rękach nie miałeś. Cooltec 400W bazował jak mnie pamięć nie myli na starszej wersji Huntkeya, więc tragicznie nie jest. Do takiego konfiga starczy mu z powodzeniem każdy nowy i markowy 400-watowy zasilacz i bedzie odpowiednia rezerwa mocy. Bez problemu pociągnie to nawet dobra 350-tka. Edytowane 7 Września 2007 przez BENITO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Po piersze nie wszyscy mają taki możliwości jak Ty... No a co mam mu polecać, skoro te są dobre. Nie określił się na przedziale :wink: A jeśli chodzi Ci o te starcze HK, czyli to samo co Neotec v4202 itp to pod moim kompem chodziło to już tak, że wolałem się go pozbyć dawno temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killero12 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 jesli moge wtracic moje 3 grosze Amacrox Warrior 450PNF 450max (400W mocy znamionowej) pelen opis TUTAJ. Uzytkuje od jakiegos czasu i jestem bardzo zadowolony. Ladnie trzyma napiecia i wogole go nie slysze Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loomp Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Odpalę to na moim cooltecu i zobaczymy jak to będzie wyglądało. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Zmierz napięcia miernikiem i je podaj, to wtedy można pogadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...