kardas Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Witam. Mam następujący problem. Otóż w moim Chieftecu 420W nie ma wyjścia PCIE na grafikę, czyli 6pin. A że mam grafe x1950xt która potrzebuję tego wejścia, stąd moje pytanie: czy taka przejściówka da radę? I czy karta będzie dostawać tyle prądu ile potrzeba? A może macie jakieś inne propozycje? Pozdrawiam. Lukasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) U mnie do X1950PRO producent dal przejsciowke z PCIex na 2x Molex i karta smiga. Dokladnie taka jak wyzej podales. Edytowane 8 Września 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Tak styknie spokojnie , tak to się robi jak w zasiłce brak 6pin pcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Ok, dzieki za szybką odpowiedź. Właśnie ją zamówiłem. PS: no, szlag trafia, czekaj na kartę, a teraz na przejściówkę i ch.. strzela :mur: Eh, no co zrobić. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...