prz3mooo Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 mam 2x512mb [667] twinmos oraz 2x1gb [800] ocz i komp wykrywa ze jest 3 gb ramu natomiast w grach (medal of honor airborne, driver[najnowszy]) wykrywa ze mam tylko 2gb :-| gdzie sie podzialo wiec 1gb ramu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 jakiego masz windowsa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3mooo Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 jakiego masz windowsa ? windows xp sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 mam 2x512mb [667] twinmos oraz 2x1gb [800] ocz i komp wykrywa ze jest 3 gb ramu natomiast w grach (medal of honor airborne, driver[najnowszy]) wykrywa ze mam tylko 2gb :-| gdzie sie podzialo wiec 1gb ramu? zmień system na viste 64 a będziesz miał ładne cyferki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3mooo Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) zmień system na viste 64 a będziesz miał ładne cyferki. vista mnie denerwuje, a poza tym jak mialbym zmienac juz na viste to tylko na ta z service pack'iem. a o ile wiem jej jeszcze nie ma :unsure: ale mysle ze na xp tez powinno wszystko chodzic dobrze :blink: Edytowane 9 Września 2007 przez prz3mooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...