demisen Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Witam, dziś zainstalowałem sobie JetAudio i Kaspersky 7.0 wykrył "Trojan.Crypter" OCB ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Z jakiego źródła masz tego "JetAudio"? O ile wiem jest to program freeware - tak więc nie pozostaje nic innego, jak tego wywalić i spróbować zassać innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdzoks Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Z jakiego źródła masz tego "JetAudio"? O ile wiem jest to program freeware - tak więc nie pozostaje nic innego, jak tego wywalić i spróbować zassać innego.To jest fałszywy alarm. Przy ustawianiu opcji i próbie zapisania ich kasper "wykrywa" trojana. Fejk alarm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...