Genon Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) Witam!! Co sądzicie o tej obudowie?? wydaje mi sie ona całkiem ciekawa,wygląd mi odpowiada, pojemane wnętrze, dobrze chłodzona (w zestawie są dwia 120 mm fany oraz istnieje mozliwość zainstalowania dodatkowej 120mm na przód co mam zamiar zrobic odrazu po ewentualnym zakupie) i własnie co do chłodzenia mam pierwsze pytanie, jak wygląda w niej przepływ powietrza itp wszystko ok czy raczej niebardzo?? ma ktos taka obudowe ?? moze podzieli sie doświadczeniami?? Cena jest całkiem przystępna 299zł. Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam Edytowane 12 Września 2007 przez Genon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fields Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 ostatnio znajomemu skladalem kompa na takiej samej tylko pomaranczowej - i przyznam ze fajna obudowa - sporo przestzeni, dobrze wykonana, bardzo dobry obieg powietrza, tyllko wentyle wymienilismy bo troche szumia, a kolega chcial ciszy absolutnej. Generalnie swietna obudowa jak za ta cene - szczerze polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...