borozu Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Mam zestaw na AM2 ale nie mam multizapinki ( mam blok F2S ). Nie chcę zakładać bloku pod kątem, a zresztą nie mogę, bo brakuje mi jednej śrubki z nakrętką kołpakową. Gdy jeszcze sprzedawano multizapinki to były one właśnie z zestawem śrubek a tak to kicha. Znalazłem na mcs.pl "adapter uniwersalny" który powinien pasować na mojego F2S ale oczywiście w zestawie nie ma śrubek. Więc skąd wziąć multizapinkę? A może któryś z userów ma na odsprzedanie? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) Swego czasu misiu15go sprzedawał takie :D pewnie dalej sprzedaje , Sam(RN) też takie sprzedaje :D łącznie ze śrubami prawdopodobnie :D Edytowane 12 Września 2007 przez wegorz91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 daj na PM, temat można zamknąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 daj na PM, temat można zamknąćczemu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 czemu ? sprawa rozwiązana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borozu Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 czemu ?Bo za 10zł mam czego mi trzeba. Dzięki msn :D Temat do zamknięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trojan Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 @msn masz jeszcze na sprzedaż multizapinki ? jeżeli tak odezwij sie na pw lub gg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 multizapinki pojawia sie w poniedzialek w angeli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...